Sharp припиняє виробництво в Японії великої побутової техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sharp припиняє виробництво в Японії великої побутової техніки

Фондовий ринок
900
Японська компанія Sharp ухвалила рішення до вересня наступного року припинити виробництво холодильників на своєму заводі в префектурі Осака.
Про це повідомляє корпорація.
“Це останнє підприємство на території Японії, де Sharp випускає великогабаритну побутову техніку. Також компанія оголосила, що закриє ще один завод в префектурі Тотігі, де вироблялися рідкокристалічні панелі для телевізорів”, – йдеться в повідомленні.
Підкреслюється, що при цьому Sharp збереже свій центр з розробки побутової техніки в Осаці. Крім того, керівництво пообіцяло не проводити скорочень співробітників, а перевести їх на роботу в інші місця. Як зазначає газета Nikkei, побутова техніка під брендом Sharp тепер буде переважно випускатися на заводах в Китаї і країнах Південно-Східної Азії, зокрема, в Таїланді.
У 2016 році тайванська корпорація Hon Hai Precision Industry майже за 3,5 мільярда доларів придбала 66% акцій Sharp, яка переживала труднощі з веденням бізнесу і зіткнулася з численними збитками через серйозну конкуренцію з південнокорейськими виробниками телевізорів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас