ФГВФО викрив групу шахраїв при спробі заволодіти коштами Фонду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО викрив групу шахраїв при спробі заволодіти коштами Фонду

Кримінал
474
Фонду гарантування вкладів фізичних осіб завдяки належній взаємодії з Шевченківським управлінням поліції ГУНП України у м. Києві вдалося попередити шахрайські дії та не допустити неправомірного заволодіння коштами Фонду.
Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.
Департаментом розслідування протиправних діянь виявлено групу осіб при спробі отримати в банку-агенті шахрайським шляхом грошові кошти, які підлягають гарантованому відшкодуванню за рахунок Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Так, першого серпня «на гарячому» було викрито осіб, які, використовуючи підроблені документи, намагалися заволодіти коштами вкладника ПАТ «Банк Форум». За попередньою інформацією, шахраї у своїй оборудці використовували підроблену довіреність, начебто, видану вкладником ПАТ «Банк Форум», який зареєстрований у АР Крим.
На даний час правоохоронними органами встановлюються всі учасники злочинної групи.
Розпочато кримінальне провадження за фактом вчинення шахрайських дій шляхом використання підроблених документів, з метою заволодіння активами Фонду, тобто за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 190 КК України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас