День фінансів, 31 липня: Wi-Fi від МАУ, компенсація від Ради, дата Hyperloop від Мінінфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 31 липня: Wi-Fi від МАУ, компенсація від Ради, дата Hyperloop від Мінінфраструктури

467
Вівторок, 31 липня. Поки знецінюється гривня, МАУ планує платний Wi-Fi, Рада вирішила виплатити компенсацію за затримку пенсій, а Мінінфраструктури марить про Hyperloop.
Гривня. Кому вниз? У Нацбанку пояснили, чому знецінюється гривня. Тим часом,
НБУ вперше за півроку продав валюту на аукціоні, і задовольнив заявки банків на загальну суму 28,1 мільйона доларів.
Мрії про Hyperloop. У Мінінфраструктури назвали дату запуску Hyperloop в Україні. Глава відомства Володимир Омелян спрогнозував, що приблизна дата запуску Hyperloop в Україні – 2023-2025 роки. Це повинно трапиться через 3-5 років після його старту в Абу-Дабі. Як каже Омелян, окупність варто очікувати через 12 років.
Компенсація за затримку. Пенсіонерам хочуть вручити грошову компенсацію за затримку пенсій. У зв’язку з проблемами, які наздогнали українців з виплатами пенсій у Верховній Раді зареєстрували законопроекти, які пропонують компенсацію за завдані незручності.
Платний Wi-Fi від МАУ. Український авіаперевізник МАУ планує запустити Wi-Fi на бортах своїх літаків. Інтернет буде платним. Авіаперевізник пропонує три пакети доступу до інтернету: на 20, 50 і 100 Мб. Дану послугу варто очікувати не раніше осені цього року.
Нові тарифи від Vodafone. З 1 серпня Vodafone підвищить тарифи для корпоративних абонентів в два рази. Найбільше вартість абонплати зросте для тих, хто користувався найдоступнішими тарифами. Оператор оголосив про закриття відразу 18 тарифних планів для корпоративних абонентів.
“Про оренду”. В Україні введуть нові правила оренди житла. Забудовники зможуть будувати “орендні будинки”, де будуть здаватися квартири. У законі “Про оренду” повинні прописати: чи зможе орендар викуповувати житло, хто повинен будувати такі будинки, як вибрати забудовника, чи потрібно створювати для таких будівельників пільгові умови, хто повинен платити комуналку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас