Картка World Black Edition Mastercard® від "Юнекс Банк" - універсальний платіжний інструмент преміального рівня з додатковими привілеями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Картка World Black Edition Mastercard® від "Юнекс Банк" - універсальний платіжний інструмент преміального рівня з додатковими привілеями

Особисті фінанси
78
Цього літа АТ «Юнекс Банк» поповнив портфель карткових продуктів карткою преміального сегменту – World Black Edition Mastercard®. Держателі цієї картки не тільки можуть користуватися нею по всьому світу, але й отримують додаткові статусні привілеї , такі як:
Експрес-послуга Fast Line – для пасажирів, які вирушають у міжнародні авіарейси. Послуга передбачає наявність окремого коридору проходження авіаційної безпеки та паспортного контролю.
Бізнес-зали Міжнародного аеропорту «Бориспіль» та інших європейських міст – це ексклюзивна атмосфера респектабельності та комфорту, в якій клієнт зможе налаштуватися на приємну подорож та при необхідності попрацювати над своїми бізнес-справами до вильоту літака.
PriorityPass – пластикова картка, яка видається на ім’я держателя платіжної картки World Black Edition Mastercard® та надає доступ в більш ніж 700 комфортних залів очікування в міжнародних аеропортах по всьому світу.
Сервіс Mastercard консьєрж – цілодобовий сервіс, який стане для клієнта персональним віддаленим помічником у вирішенні різних завдань. Послуги із пошуку інформації та організації замовлень є безкоштовною. Клієнт сплачує лише вартість замовлених товарів та послуг.
Послуги страхування для подорожуючих – поліс страхування та допомоги під час поїздок за кордон від провідної європейської страхової компанії ПрАТ «Страхова компанія «АХА Страхування» надає повноцінний захист з туристичного страхування.
Привілеї та програми Masterсard – подарунки від улюблених ресторанів, знижки на покупки, унікальні привілеї для незабутніх подорожей та інші переваги від партнерів програми, якими можуть скористатися держателі карток World Black Edition Mastercard®.
Крім того, картка оснащена чіп-модулем з безконтактною функцією оплати для додаткової безпеки та зручності. А скориставшись сервісом GooglePay та підключивши до нього картку, клієнт отримає можливість безконтактно розраховуватися за покупки за допомогою лише свого смартфону.
Детальніше про преміальну картку World Black Edition Mastercard® та її умови дізнавайтеся на сайті банку. Для замовлення картки достатньо звернутися у будь-яке відділення банку чи до Контакт-центру банку за номером телефону 0 800 500 686.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас