Червневі виплати СГ "ТАС" за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ перевищили 22,96 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Червневі виплати СГ "ТАС" за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ перевищили 22,96 млн грн

Особисті фінанси
21
Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за перший літній місяць. Отже, за даними компанії, лише за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників в червні було виплачено 15 717 565,56 грн. Водночас сума відшкодувань за договорами страхування наземного транспорту склала 7 245 877,13 грн.
Як свідчить статистика, найбільші червневі виплати СГ «ТАС» традиційно припали на договори КАСКО.
Так, 330 000 грн було відшкодовано страховиком за пошкоджену в ДТП вантажівку MAN. Аварія сталася на Одещині. На слизькій дорозі водій застрахованого автомобіля не впорався з керуванням, в результаті чого машину винесло на зустрічну смугу, де вона зачепила причепом інше авто.
В свою чергу, за пошкоджену в аварії вантажівку Scania СГ «ТАС» виплатила 255 743 грн. Дорожньо-транспортна пригода сталася в Польщі. Рухаючись в потоці машин, водій Scania вчасно не загальмував та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом.
Майже чверть мільйона гривень склала й виплата компанії за пошкоджений внаслідок наїзду на перешкоду автомобіль Mercedes. ДТП сталася в Дніпрі. Намагаючись не зачепити собаку, який несподівано вискочив на дорогу, водій занадто різко вивернув кермо й машина врізалася в паркан. За висновком експертів, заподіяний власникові автомобіля збиток склав 247 723 грн. Саме цю суму й перерахувала СГ «ТАС» на рахунок СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт застрахованого авто.
З твариною пов’язаний й інший страховий випадок, врегульований компанією в червні. Щоправда, в справі фігурував не собака, а олень, що вибіг прямо на дорогу, якою в ту мить рухався застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota Camry. На жаль, водієві не вдалося уникнути зіткнення – в результаті аварії тварину було травмовано, а автівку пошкоджено. Сталася вказана ДТП на Одещині. За даними експертизи, збитки автовласника внаслідок пригоди склали 243 781 грн. СГ «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком й оперативно перерахувала клієнтові належне за договором страхове відшкодування.
Водночас найбільшу за підсумками червня виплату Страхова група «ТАС» здійснила за договором страхування відповідальності автоперевізників та експедиторів. Так, 1 174 918 грн було відшкодовано страховиком за пошкоджену внаслідок аварії, що сталася в Словаччині, вантажівку Volvo. Автомобіль, що належить українській транспортній компанії, потрапив в ДТП при перевезенні вантажу. На слизькій дорозі водій не впорався з керуванням, в результаті чого машина перевернулася. Варто зазначити, що внаслідок аварії було серйозно пошкоджено як сам автомобіль, так і вантаж, що перевозився ним, зокрема, було зіпсовано упаковку товару. Після вивчення обставин справи Страховою групою «ТАС» було прийнято рішення про визнання події, що сталася, страховою та виплату відшкодування в розмірі заподіяних клієнтові збитків.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас