Гройсман попросить Раду розглянути пакет законопроектів щодо безпеки на дорогах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман попросить Раду розглянути пакет законопроектів щодо безпеки на дорогах

Казна та Політика
346
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман має намір просити Верховну Раду розглянути в перші пленарні тижні 9-й сесії пакет законопроектів щодо безпеки на дорогах, в тому числі щодо посилення відповідальності за правопорушення.
“Весь особовий склад і керівництво відповідальних структур має бути задіяний для профілактики недопущення ДТП. Ця вказівка ​​повинна бути на місцях сьогодні. Ми направили в парламент законодавчі ініціативи МВС, які ще в листопаді 2017 року представив Арсен Аваков (голова МВС України – ІФ), тому будемо звертатися до голови Верховної Ради в перші сесійні тижні, щоб розглянули цілий пакет законів щодо безпеки на дорогах, в тому числі щодо посилення відповідальності”, – повідомила в середу прес-служба Міністерства внутрішніх справ за результатами наради з актуальних питань посилення безпеки дорожнього руху.
Водночас прем’єр підкреслив, що вже сьогодні координація дій всіх профільних органів має дати результат, а також необхідно більше доносити інформації людям про те, як вони повинні поводитися на дорогах.
В.Гройсман на своїй сторінці в Фейсбук написав, що на цій нараді вирішили: посилювати оперативний контроль за транспортом, в тому числі за перевізниками – вони мусять розуміти, що “везуть не цеглу, а живих людей”; при виїздах в містах повинен бути контроль транспорту, який курсує між населеними пунктами. “На місцях всі знають, хто легальний перевізник, хто ні. Звернуся до глав ОДА, щоб вони суворіше реагували на порушення”, – підкреслив прем’єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас