Заступник міністра фінансів подав заяву про відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступник міністра фінансів подав заяву про відставку

Казна та Політика
935
Заступник міністра фінансів подав заяву про відставку.
“У секретаріаті Кабінету міністрів обробляються відповідні матеріали щодо звільнення Марченка С.М. з посади заступника міністра фінансів України”, – йдеться у відповіді секретаріату уряду.
С.Марченко і Юрій Буца були призначені заступниками міністра фінансів в травні 2016 року. Раніше С.Марченко заявляв про намір подати у відставку зі своєї посади після того, як в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова визначиться з кандидатом для його заміни.
Як повідомлялося, новими заступниками міністра фінансів можуть стати Сергій Верланов і Юрій Джигир, які в якості претендентів на посади заступників міністра фінансів заповнили декларації за 2017 рік у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Згідно з декларацією Ю.Джигира, він є кінцевим бенефіціаром ТОВ “Фіск Інформ”. За підсумками минулого року, він задекларував 2 млн грн доходу від підприємницької діяльності.
Ю.Верланов є головним юристом в юридичній фірмі “Саєнко Харенко” та за підсумками минулого року задекларував 2 млн грн заробітної плати, отриманої за сумісництвом, свідчать дані реєстру.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас