За добу по Україні поліцейські виявили понад 80 порушників пасажирських перевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За добу по Україні поліцейські виявили понад 80 порушників пасажирських перевезень

Технології&Авто
324
За добу в Україні поліцейські виявили понад 80 порушників у сфері пасажирських перевезень.
Про це заявив заступник начальника Національної поліції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, повідомляє прес-служба відомства.
Він зазначив, що зараз проводяться превентивні заходи під умовною назвою «Перевізник». Фацевич розповів, що на території України почали роботу спільні мобільні групи з виявлення та документування порушень у сфері пасажирських перевезень. До їх складу увійшли працівники відділів безпеки дорожнього руху патрульної поліції і територіальних підрозділів Укртрансбезпеки.
«Протягом доби забезпечено роботу 33-х таких спільних мобільних груп. Вже перевірено більше 200 автобусів, що здійснюють перевезення пасажирів.
В результаті складено 87 адміністративних матеріалів», – сказав він.
За словами Фацевича, серед порушень у перевізників – керування без необхідних документів, керування автобусами, які мають технічні несправності і не пройшли обов’язковий технічний контроль, порушення правил і вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та інші порушення. Керівник патрульної поліції нагадав, що з початку року в ДТП загинули 1237 осіб, 12,8 тисячі осіб травмовано.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас