"Кредобанк" оновлює мобільний додаток онлайн-банкінгу KredoDirect — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредобанк" оновлює мобільний додаток онлайн-банкінгу KredoDirect

Особисті фінанси
1492
«Кредобанк» оновив мобільний додаток Інтернет-банкінгу для фізичних осіб KredoDirect для операційних систем Android та iOS. Новий додаток, що став зручнішим та отримав низку нових функцій, вже доступний у магазинах додатків Google Play та App Store.
Оновлений мобільний додаток отримав нове меню «Операції з картками», у якому можна переглядати доступний залишок за платіжними картками, історію операцій та суму заблокованих коштів, керувати лімітами за картою в реальному часі без необхідності дзвонити на гарячу лінію банку, блокувати та активувати платіжні картки та поповнювати їх з відкритих у банку рахунків. Окрім того, Android-версія додатку була оптимізована для роботи з операційною системою Android 8.
«Раді представити оновлений мобільний додаток KredoDirect, який відтепер не тільки став зручнішим у користуванні, а й отримав нові корисні функції, що дозволяють повноцінно керувати рахунком та картками без потреби користування комп’ютером. Як і раніше, користування системою залишається безкоштовним» – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.
Система Інтернет-банкінгу КредоДайрект надає можливість її користувачам отримувати інформацію про актуальне сальдо на банківських картках, поповнювати рахунки мобільних телефонів мобільних операторів України, переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку. КредоДайрект має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана, а також мобільні додатки для систем iOS та Android. Додатковою перевагою системи є безкоштовні перекази на будь-який банківський рахунок в межах України в сумі до 10 000 гривень.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас