Підсумовуємо півріччя або Teambuilding ПО-Радабанківськи! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підсумовуємо півріччя або Teambuilding ПО-Радабанківськи!

Особисті фінанси
16
Минулих вихідних команда Радабанк підвела підсумки роботи за перше півріччя 2018 року. Невпинне збільшення відділень по Україні, стабільне та впевнене розширення клієнтської бази, стрімке поповнення продуктової лінійки та звісно ж постійне покращення якості обслуговування – все це та багато іншого обговорювали керівники напрямків корпоративного, роздрібного, малого, середнього та VIP-бізнесів.
Акціонери та керівництво банку завжди підкреслюють, що запорукою успіху в банківській сфері є командна робота та привітний клімат у колективі, який разом просувається до головної мети – створення надійного фінансового партнера для кожного свого клієнта. Саме тому тімбілдінг по-Радабанківськи – це завжди весело та цікаво.
Цього року підведення підсумків завершилося сплавом Дністром. Як і в щоденній роботі один з одним та з клієнтами, команда Радабанку продемонструвала компетентність та єдність, а завдяки синхронності, взаємодопомозі та дружньому настрою, складні погодні умови були здолані з легкістю та навіть з посмішкою.
Отриманий досвід, гарний настрій та натхнення наші спеціалісти залюбки використають для досягнення нових вершин у другій половині року.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас