Британська мечеть зібрала перші пожертвування в криптовалюті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська мечеть зібрала перші пожертвування в криптовалюті

Фінтех і Картки
119
Оголосивши на початку травня, що мечеть почне приймати криптовалютні садаки (пожертви), мечеть Шеклвелл-лейн зібрала приголомшливі 13,983 фунта в цифровий валюті під час Рамадану.
Турецька мечеть в Хакні, Іст-Лондон, ініціювала свій план з прийому криптовалют цього літа, ставши першою в країні – і однією з небагатьох в світі – отримувати цифрову валюту в якості форми пожертвування.
Мечеть співпрацювала з лондонською Combo Innovation, яка спеціалізується на ісламських фінансах.
Генеральний директор Гурміт Сингх працював з головою мечеті Еркіном Гюнеєм, щоб дати пораду з питань збору, зберігання і безпеки криптовалюти.
За 30 днів Рамадану мечеть отримала 24 пожертвування з усього світу – на загальну суму майже 14 000 фунтів стерлінгів. Для порівняння, її грошові пожертви склали всього 3460 фунтів стерлінгів.
Глава мечет сказав: «Багато людей в мечеті спочатку скептично ставилися до того, що ми брали ці нові гроші, але той факт, що ми отримали в чотири рази більше від пожертвувань у криптовалюті, показує, наскільки важливо їх відкривати».
Завдяки успіху впровадження криптовалюти, Гурміт Сінгх сподівається, що інші мечеті та благодійні організації візьмуть приклад з її керівництва і скористаються можливостями, які надає цей новий потік доходів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас