Сьогоденне завдання банків – пошук партнерів, створення синдиків і вихід на ринок капітальних інвест — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогоденне завдання банків – пошук партнерів, створення синдиків і вихід на ринок капітальних інвест

Особисті фінанси
30
Голова Правління «RwS bank» Владислав Кравець взяв участь у засіданні Клубу банкірів. Темою зустрічі було обговорення фінансування великих інфраструктурних проектів «Big tickets».
В рамках засідання представники банківського ринку обговорили поточні умови кредитування та зокрема відсутність широкої практики синдикації, що суттєво обмежує потенціал участі у фінансуванні великих проектів.
Банкіри відверто говорили про те, що можливості вітчизняних банків є дуже обмеженими, і за останні 8 років їх доля у підтримці капітальних інвестицій не збільшилася. І це при тому, що запит у суспільстві на такі проекти є. Тому завдання банків полягає у пошуку партнерів, створенні синдикатів і вихід на ринок капітальних інвестицій.
Сьогодні багато хто зазначає, що інфраструктуру можна фінансувати більшою мірою за державний кошт, але співпраця банків з приватним сектором, державою, МФО та іншими «інституційними» інвесторами, які розуміють, що важливий не лише прибуток, а й соціальний ефект, дає можливість отримати значні взаємні вигоди.
За матеріалами:
РВС Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас