День фінансів, 13 липня: рішення для «єврономерів», 6 млрд дол. на корупції, ціна проїзду в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 13 липня: рішення для «єврономерів», 6 млрд дол. на корупції, ціна проїзду в столиці

882
«Дотиснули» – головне слово п’ятниці, 13 липня.
Мітингом – депутатів. Тринадцяте липня виявилося щасливим днем ​​для єврономерів. Мабуть, депутати втомилися від протестів під своїми стінами і в першому читанні прийняли низку законопроектів для єврономерів. Як то кажуть – дотиснули. У зв’язку з чим ми спеціально зібрали воєдино всі зміни, принципи і штрафи, що пропонують «єврономерам».
До речі, Южаніна і її комітет продовжує наполягати на збереженні високих штрафів для «єврономерів».
Ціни на проїзд. П’ятниця також стала останнім днем, коли в столиці можна скористатися громадським транспортом за старими цінами. Вже з завтрашнього дня чекайте проїзд у Києві по 8 гривень. У зв’язку з таким «святом», київський метрополітен розповів всі деталі переходу на новий тариф.
Корупцію? Як запевняють у дослідженні Інституту економічних досліджень і політичних консультацій «Україна проти корупції: економічний фронт», економічний ефект від боротьби з корупцією становить близько 6 мільярдів доларів на рік. За результатами дослідження, основний антикорупційний ефект мали реформа державних закупівель, газова і податкова реформи.
«Руку допомоги» Держава в рамках проекту Мінсоцполітики «Рука допомоги», який поширюється на безробітних малозабезпечених громадян і переселенців, надала українцям 12 млн гривень фінансової допомоги на відкриття власної справи. Розмір безвідсоткового мікрокредиту на одну особу в 2018 році становить до 70 тис. гривень, в залежності від бізнес-плану.
Рішення по держшахтам. Верховна Рада вирішила виділити державним шахтам додатково 1,4 млрд грн дотацій для погашення заборгованості з заробітної плати гірникам. Дотиснули. Хоч і не на ту суму, на яку планували спочатку. Автори документа пропонували виділити 2,8 млрд грн дотацій, але в ході розгляду суму було зменшено вдвічі.
ЄБРР. Європейський банк реконструкції і розвитку зупинив фінансування проектів найбільшого виробника олії «Кернел». Нагадаємо, раніше аграрні асоціації закликали ЄБРР і МФК зупинити фінансування проектів «Кернел» через конфлікт інтересів у його бенефіціара Хомутинника.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас