Южаніна: у комітеті наполягатимуть на збереженні високих штрафів для єврономерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Южаніна: у комітеті наполягатимуть на збереженні високих штрафів для єврономерів

Казна та Політика
1628
У комітеті з питань податкової політики наполягатимуть на збереженні високих штрафів за порушення термінів перебування автомобілів на єврономерах в Україні у відповідному законі, який буде розглядати парламент у другому читанні.
Про це заявила голова Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.
“Щодо завеликих штрафів – я категорично буду наполягати залишити їх такими великими. Лібералізація передбачає наступний крок – сплата усіма податку. Якщо ми говоримо, що замість 170 тисяч гривень за порушення термінів перебування автомобілів чи у тимчасовому режимі, чи в режимі транзиту понад 30 діб, замінити на 17 тисяч – я вважаю, що це нічого не дасть і це непотрібні поправки до закону”, – підкреслила Н.Южаніна.
Крім того, вона додала, що у тих громадян, хто завіз автомобіль з-за кордону для власного користування матимуть 6 місяців для оформлення усіх документів, щоб уникнути відповідних штрафних санкцій.
“Для тих хто в’їхав до України і знаходиться без реєстрації протягом 6 місяців – вони будуть розмитнюватись, як і всі громадяни за новими ставками, але при цьому не будуть застосовуватись штрафи протягом 6 місяців, щоб могли провести усі необхідні процедури”, – повідомила Н.Южаніна.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас