Euromoney назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Euromoney назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні

Особисті фінанси
54
Лондон. 12 липня. — Авторитетний журнал Euromoney нагородив Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) за «Кращу трансформацію банку у світі», відзначивши його успішну трансформаційну програму. Крім того, прекрасну ринкову позицію, а також якість продуктів та послуг банківської мережі РБІ в Центральній та Східній Європі було відзначено сімома нагородами. Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком в Україні, а низку інших дочірніх банків РБІ в Албанії, Білорусі, Боснії та Герцеговині, Косово, Сербії та Словаччині — кращими банками у своїх країнах.
Вчора ввечері у Лондоні були проголошені та вручені нагороди Euromoney Awards for Excellence 2018. Загалом РБІ та його дочірні банки отримали 9 нагород. Крім уже зазначеної нагороди, РБІ також було нагороджено за «Кращу трансформацію банку» в Центральній та Східній Європі.
“Багатьом банкам довелося проводити реструктуризацію протягом останнього десятиліття, проте лише деяким із них вдалося здійснити такі швидкі й ефективні зміни, які втілив РБІ. Амбіційна програма трансформації дала можливість цій австрійській банківській групі відновити власну базу капіталу і прибутковість без шкоди для основної моделі ведення бізнесу. Вона також вимостила шлях для поновлення інвестування в розвиток та інновації. Сьогодні РБІ являє собою значно сильнішу інституцію зі стійким розвитком, ніж це було три роки тому, яка гідна міжнародної нагороди «Краща трансформація банку у світі», — прокоментував Euromoney рішення журі обрати саме РБІ.
На фото зліва направо: Клів Хорвуд (головний редактор Euromoney), Мартін Грюль (фінансовий директор РБІ), сер Джеофф Хьорст (легенда британського футболу).
***
Журнал Euromoney створено у 1969 році для висвітлення тем відновлення міжнародних ринків капіталу. Євроринок, який ліг у основу назви журналу, є попередником сьогоднішніх основних світових ринків капіталу. Euromoney, який інформував про цей ринок і його зростання, у ході цього процесу став провідним журналом у світі оптового фінансування, його інституцій та користувачів.
Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.
Загалом майже 50 тис. працівників банку обслуговують 16,6 млн клієнтів у понад 2,4 тис. відділень, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.
Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. Умежах банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.
Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, ingrid.krenn-ditz@rbinternational.com) або Крістофа Данца (Christof Danz, +43-1-71 707-1930, christof.danz@rbinternational.com)
http://www.rbinternational.com
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас