Путін підписав указ про продовження контрсанкцій в 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін підписав указ про продовження контрсанкцій в 2019 році

Світ
111
Президент РФ Володимир Путін підписав указ, який продовжує термін продовольчого ембарго стосовно країн, які підтримали антиросійські санкції. Обмеження діятимуть до 31 грудня 2019 року. Сам документ опублікований на офіційному порталі правової інформації РФ.
Як відомо, перший указ про контрсанкції Путін підписав 6 серпня 2014 року. Вже на наступний день на підставі цього документа уряд ввів заборону на імпорт з США, Євросоюзу, Норвегії, Австралії і Канади низки товарів. Потім список країн розширився, а перелік товарів коректувався.
Раніше Росія ввела додаткові мита на низку американських товарів в розмірі від 25% до 40% у відповідь на застосування Сполученими Штатами додаткових ввізних мит на сталь і алюміній.
Повідомляється, що під дію підвищених мит у відповідь підпадають деякі види будівельно-дорожньої техніки, нафтогазового обладнання, інструменти для обробки металів і для буріння скельних порід, а також оптоволокно. Раніше повідомлялося, що Росія збирається вводити відповідні мита на товари з США, які мають російські аналоги на ринку країни.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас