У Росії колектори отримають доступ до біометричної інформації людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії колектори отримають доступ до біометричної інформації людей

Технології&Авто
462
За допомогою цієї системи колектори по голосу зможуть дізнатися, з ким вони розмовляють – це виключить помилкові стягнення і знизить психологічний дискомфорт. При дзвінку колектора голосовий зліпок боржника буде проходити через біометричну систему.
«Доступ до біометричних даних для профстягувачів – абсолютно логічний виток у розвитку фінансового сектора. В даний час процес ідентифікації боржника займає надто багато часу, позичальнику доводиться відповідати на численні запитання. І цю процедуру доводиться проходити не тільки коли колектори дзвонять неплатникам, а й коли позичальники дзвонять в агентства, щоб уточнити умови погашення боргу», – заявив гендиректор колекторського агентства EOS Антон Дмитраков.
Планується, що з часом такий номер замінить практично всі базові документи. Подібна система працює в багатьох країнах. Наприклад, в країнах ЄС в якості внутрішнього і зовнішнього паспорта використовується ідентифікаційна карта, на якій можна подивитися всю основну інформацію про громадянина.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас