Агентство "Експерт-Рейтинг" підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Укрсоцбанку на рівні "uaAAА" за національною шкалою. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агентство "Експерт-Рейтинг" підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Укрсоцбанку на рівні "uaAAА" за національною шкалою.

Особисті фінанси
53
0 липня 2018 року, рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» повідомило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу ПАТ «Укрсоцбанк» на рівні «uaAAА» за національною шкалою. Банк або окремий борговий інструмент з рейтингом «uaAAА» характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Приймаючи рішення про підтвердження рейтингу, агентство керувалося підсумками роботи Банку за I квартал 2018 року, а також висновками, зробленими за результатами аналізу фінансової та статистичної звітності Банку за січень-травень 2018 року. РА «Експерт-Рейтинг» відзначає, що протягом усього зазначеного періоду Банк повністю виконував свої зобов’язання перед клієнтами та кредиторами, мав адекватну капіталізацію, а також забезпечував приріст чистого відсоткового доходу.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас