День фінансів, 10 липня: причини неполадок ПриватБанку, земельні ділянки на обмін, валюта на випадок кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 10 липня: причини неполадок ПриватБанку, земельні ділянки на обмін, валюта на випадок кризи

1505
Вівторок, 10 червня: Ухвалено низку рішень від Верховної Ради, усунуто збій у ПриватБанку і JPMorgan дав рекомендації на випадок кризи.
Роботу банкоматів і терміналів повністю відновлено – ПриватБанк. У понеділок ввечері в системі найбільшого банку України стався збій, в результаті якого не працювали банкомати і термінали. Збій стався в Хмельницькій, Одеській, Запорізькій, Полтавській, Донецькій та Рівненській областях. У банку повідомили про відновлення роботи і назвали причини неполадок.
Українців чекають нові ціни на газ: скільки доведеться платити. На переході до “ринкових цін” наполягає МВФ, і без цього Україна втратить підтримку цілого пулу кредиторів. Вже у жовтні, згідно з різними пропозиціями, вартість блакитного палива для українців може змінитися.
Рада ухвалила закон про маркування органічної продукції. Пропонується штраф за реалізацію продукції з органічним державним логотипом за відсутності засвідчувального сертифіката – в розмірі восьми мінімальних заробітних плат, для фізосіб-підприємців – у розмірі п’яти.
Українці тепер зможуть обмінювати земельні ділянки. Згідно із законом, тепер українці зможуть обмінювати земельні ділянки державної і комунальної власності, розташовані у масиві земель сільськогосподарського призначення, на рівноцінні земельні ділянки приватної власності.
Україна і Росія повинні відновити спільне виробництво ядерного палива. Між Україною і Росією є перспективи для нарощування співпраці у сфері атомної енергетики. Про це йдеться в листі міністра енергетики Ігоря Насалика на ім’я першого заступника директора корпорації “Росатом” Кирила Комарова.
Американські банкіри порадили, яку валюту купувати у разі світової кризи. Фінансові аналітики банківської корпорації JPMorgan склали список валют, які доречно скуповувати у разі настання світової рецесії та економічної кризи.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас