Benson Oak залучить $100 млн для інвестицій в блокчейн-проекти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Benson Oak залучить $100 млн для інвестицій в блокчейн-проекти

Фондовий ринок
117
Benson Oak, інвестиційний банк у Празі, оголосив про залучення 100 мільйонів доларів США для запуску інвестиційного фонду, присвяченого ізраїльському ринку, з акцентом на блокчейн-стартапи.
Згідно з повідомленням ізраїльських ЗМІ і, зокрема, видання Calcalistech, новий інвестиційний фонд під назвою Benson Oak Ventures вже виділив 25 мільйонів доларів і націлений на збільшення цієї суми до 100 мільйонів доларів до кінця цього року.
У звіті йдеться, що капітал нового венчурного фонду буде надходити від приватних інвесторів і сімейних офісів, і виключає участь інституційних інвесторів. Сфокусувавшись на інвестуванні в блокчейн-проекти на сід-стадії, орієнтовані на споживача, Benson Oak в своєму звіті заявляє, що в найближчі дні компанія назве 2 своїх партнерів.
Згідно з веб-сайтом Benson Oak Ventures, фонд буде зацікавлений у запуску блокчейну, який може пропонувати споживчі товари або створювати платформу, яка забезпечує зростання спільноти, з метою підвищення ефективності використання блокчейну на споживчому рівні.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас