В Україну за місяць завезли рекордну кількість вживаних автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну за місяць завезли рекордну кількість вживаних автомобілів

Технології&Авто
2080
Попит на імпортні автомобілі з пробігом в червні виріс в 1,9 рази в порівнянні з червнем 2017 року. При цьому щодо попереднього місяця (травень-2018) попит збільшився на 14%.
В цілому в червні-2018 продажі старих автомобілів склали 8,8 тис. одиниць.
Про це йдеться в повідомленні асоціації Укравтопром.
У червні на первинному ринку легкових автомобілів частка імпортованих машин з пробігом склала майже 58% з 15,3 тис. поставлених на облік в Україні.
“Це рекордна кількість ввезених автомобілів, що були в експлуатації, що реєструвалися в Україні протягом одного місяця, і найбільша частка таких авто на первинному ринку за останні роки”, – йдеться в ньому.
Найбільш популярними серед ввезених автомобілів з пробігом в червні були авто марки Volkswagen, яких протягом місяця поставлено на облік 1 353 одиниці. Це в три рази більше кількості реалізованих в червні на українському ринку нових автомобілів цієї ж марки.
На другому місці Renault з рахунком 1 280 старих автомобілів, що на 90% перевищило червневий обсяг реалізації нових Renault.
У Skoda третє місце – 855 автомобілів з пробігом, що на 67% більше, ніж червневий підсумок марки на ринку нових авто.
Четверта позиція за Ford, 603 автомобіля якого поміняли своїх іноземних власників на українських. У первинних реєстраціях автомобілів цієї марки автомобілі з пробігом обійшли нові на 86%.
Замикає п’ятірку лідерів місяці Nissan – зареєстровано 495 б/у авто цієї марки проти 366 нових.
Всього з початку року українську реєстрацію отримали 41,8 тис. легкових авто з пробігом, ввезених з інших країн, що на 83% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас