Уряд виділить 106 млн грн на будівництво КПВВ на адмінкордоні з Кримом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд виділить 106 млн грн на будівництво КПВВ на адмінкордоні з Кримом

Казна та Політика
275
Кабінет Міністрів прийняв рішення виділити 105,98 млн грн на будівництво тимчасових контрольних пунктів для в’їзду/виїзду на тимчасово окуповану територію Криму для автомобільного сполучення “Каланчак” і “Чонгар” на кордоні Херсонської області.
Відповідно до ухваленої постанови Кабміну, будівельні роботи заплановано розпочати і завершити у 2018 році, кошти будуть виділені з резервного фонду бюджету.
“Метою проекту є покращення умов перебування громадян на КПВВ під час перетину адміністративного кордону, поліпшення якості та прискорення їх обслуговування з боку співробітників ДФС і Держприкордонслужби”, – зазначено в пояснювальній записці до документа.
Згідно з документом, на сьогодні на КПВВ “Каланчак” і “Чонгар” створені мінімальні зручності, які переважно забезпечують потреби уповноважених службових осіб ДФС і Держприкордонслужби. Водночас для цивільного населення не було створено належних зручностей, наявної інфраструктури недостатньо для їх якісного обслуговування.
Одержувачем коштів з бюджету є ДП “Українське державне підприємство обслуговування іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів “Укрінтеравтосервіс”, – зазначено в документі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас