Діти та підлітки можуть отримати платіжну FUNкартку від Райффайзен Банку Аваль із програмою лояльності та мобільним додатком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діти та підлітки можуть отримати платіжну FUNкартку від Райффайзен Банку Аваль із програмою лояльності та мобільним додатком

Особисті фінанси
1279
Київ. 2 липня. — Райффайзен Банк Аваль почав випуск іменних платіжних карток – FUNкартка для дітей та підлітків віком від 6 до 18 років із програмою лояльності.
FUNкартка – це безконтактна платіжна картка Visa із дизайном на вибір та одночасно унікальна програма лояльності, що дає можливість отримувати винагороди за фінансові знання, виконання творчих завдань та покупки з карткою. Отримані винагороди можна буде обміняти на електронні сертифікати iTunes, Google Play, Aliexpress і поповнення мобільного телефону.
Платіжна картка випускається на ім’я дитини до карткового рахунку одного із батьків.
Маючи власну FUNкартку, діти отримають навики користування платіжною карткою та безпечний доступ до коштів, здійснюючи свої покупки або користуючись банкоматом, а батьки – можливість переказувати кошти на картку дитини в будь-який час, контролювати витрати та встановлювати ліміти на операції з карткою в Інтернет-банкінгу Raiffeisen Online.
«Обговорення з дітьми та підлітками питань, пов’язаних з грошима та фінансовими інструментами, є дуже потрібним, бо вміння заробляти та правильно поводитися з грошима – це так само важливо, як і знання математики чи іноземної мови, яких навчають у школі, — зазначила Наталія Гула, керівник з питань розвитку карткових рахунків та пакетів послуг Райффайзен Банку Аваль. — Зважаючи на потреби наших клієнтів та їхніх дітей, ми створили цей продукт та переконані, що в такий спосіб – у вигляді гри та корисних заохочень – підлітки із задоволенням розвиватимуть свої фінансові навики та знання».
Для реєстрації та участі в програмі лояльності необхідно завантажити мобільний додаток «FUNкартка» в Apple Store* чи Google Play.
  • додаток буде доступним найближчим часом
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас