СГ "ТАС" очолила рейтинг страховників у 10 регіонах України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" очолила рейтинг страховників у 10 регіонах України

Особисті фінанси
34
Журнал Insurance TOP підвів підсумки роботи страхового ринку України за І квартал в розрізі регіонів.
Згідно з оприлюдненими даними, Страхова група «ТАС» продовжує планомірно збільшувати свою присутність на ринку. Так, як свідчать результати рейтингування, СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків у 20 областях країни з 24-х.
При цьому у 10 регіонах компанія утримує безперечне лідерство, іноді з колосальним відривом випереджаючи страховиків, що посідають друге місце на регіональному страховому ринку. Зокрема йдеться про такі області, як Волинська, де обсяг продажів СГ «ТАС» перевищує розмір надходжень «срібного призера» рейтингу на 50,4%, Івано-Франківська, де відповідний показник складає 58,2%, Хмельницька, в якій Страхова група «ТАС» утримує лідерство з відривом 64%. Ще вагомішими є результати роботи компанії на Житомирщині, де відрив перевищує 93%, Кіровоградщині, де компанія випереджає найближчого конкурента на 95,6%, а також Миколаївщині та Тернопільщині, де збори СГ «ТАС» перевищують суму премій, залучених страховиками, які посіли друге місце на регіональному ринку, в два та 3,6 рази відповідно! Крім вказаних регіонів, Страхова група «ТАС» за підсумками перших трьох місяців поточного року традиційно очолила рейтинг страховиків Черкащини, а також, здолавши за рік одразу дві сходинки у відповідній рейтинговій таблиці, стала першою на Луганщини та на Сумщині, де за рік піднялася з четвертого місця.
В свою чергу, другою Страхова група «ТАС» за результатами І кварталу 2018 року стала на Донеччині та Закарпатті, де також покращила свої показники, здолавши у порівнянні з аналогічним періодом минулого року дві сходинки рейтингу.
Водночас «бронзу» компанія виборола на Вінниччині, Чернігівщині, а також Полтавщині, на регіональному ринку якої роком раніше посідала лише п’яте місце.
Обсяг зібраних протягом звітного періоду премій забезпечив СГ «ТАС» почесне четверте місце на ринку Львівщини, Рівненщини та Херсонщини. В свою чергу, п’ятою компанія стала на місцевому ринку Дніпропетровської та Запорізької областей.
Суттєвих успіхів Страхова група «ТАС» досягла й на регіональному ринку Одещини та Харківщини, де піднялась з сьомої на шосту позицію. Шосте місце компанія також посіла в Київській та Чернівецькій областях.
Таким чином, за рік СГ «ТАС» покращила свої позиції в шести регіонах країни, ще в 15 областях позиції компанії залишились незмінними.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас