World Elite Mastercard відкриває нові переваги! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

World Elite Mastercard відкриває нові переваги!

Особисті фінанси
42
Шановні клієнти! З 1 липня 2018 року Masteracrd® запроваджує для власників платіжних карток World Elite Mastercard®, емітованих Таскомбанк, окрім діючих послуг з відвідування бізнес-лаунжів у залах внутрішніх та міжнародних вильотів, нові сервіси в аеропорту «Бориспіль»: Fast Line на приліт та виліт, послуга прискореної здачі багажу та реєстрації на рейс на 48-й стійці, а також бізнес-лаунж в зоні міжнародних вильотів аеропорту «Київ».
«Пакет ТАС-Еліт, створений для найвибагливіших клієнтів з урахуванням їх потреб та побажань, відтепер стане ще кращим. Я впевнений, що завдяки новим можливостям з карткою World Elite Mastercard подорожі стануть ще комфортнішими. Крім того, в межах преміальних пакетів послуг ТАС-Еліт наші клієнти мають можливість оформити додаткову платіжну картку Mastercard World Elite на будь-яку довірену особу абсолютно безкоштовно. Акція діє з 25 червня по 25 вересня 2018 року. Тож, бажаю всім гарного літа, приємного сімейного відпочинку та комфортних подорожей»,— зазначив Олег Поляк, заступник голови правління АТ «Таскомбанк».
Нагадуємо, що з липня 2018 року отримання доступу до всіх сервісів в аеропортах України, в тому числі нових, відбуватиметься за додатковою умовою здійснення транзакцій на загальну суму не менш як 3000 грн за останні 30+5 днів по вашій картці.
Деталі на www.mastercard.ua або у Вашого персонального менеджера.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас