Райффазен Банк Аваль визнано кращим банком в Україні – журнал EMEA Finance — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффазен Банк Аваль визнано кращим банком в Україні – журнал EMEA Finance

Особисті фінанси
72
Відень. 20 червня.
27 нагород було вручено Групі РБІ за результатами конкурсу Europe Banking Awards 2017, проведеного виданням EMEA Finance. Авторитетний фінансовий журнал назвав РБІ «Кращим банком у ЦСЄ та СНД». Він також нагородив інвестиційний фонд РБІ – компанію Raiffeisen Capital Management – у номінації «Запуск кращого продукту в ЦСЄ та СНД» за впровадження на угорському ринку відкритого фонду Raiffeisen Solution Fund у співпраці зі своїм дочірнім банком в Угорщині Raiffeisen Bank та компанією Raiffeisen Investment Fund Management.
Більше того, EMEA Finance визнав РБІ та його дочірні банки «Кращими банками» в Австрії, Боснії та Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщині, Косово, Румунії, Сербії, Словаччині та в Україні, а також «Кращими іноземними банками» в Албанії, Білорусі та Росії. Діяльність РБІ у сфері інвестиційного банкінгу також отримала визнання: нагороду «Кращий інвестиційний банк» вручено банкам Групи РБІ в Австрії та Білорусі, Румунії та Сербії, а в Росії – «Кращий іноземний інвестиційний банк». І завершують цей вражаючий перелік нагороди «Кращий приватний банк» за ефективне управління приватними активами для п’яти дочірніх банків РБІ в Болгарії, Чеській Республіці, Угорщині, Польщі та Словаччині, а також «Кращий менеджер активів» у Болгарії та Словаччині.
«РБІ названо «Кращим банком у регіоні ЦСЄ та СНД» журналом EMEA Finance. Банк достроково завершив свою трансформаційну програму, скоротив обсяги непрацюючих кредитів, оголосив про винятково успішні результати, подвоївши прибуток минулого року і виявляючи високу активність на ринках капіталу регіону», – зазначив Кристофер Мур, власник і головний виконавчий директор видавничого дому EMEA Finance.
***
Журнал EMEA Finance – єдине періодичне видання, присвячене виключно публікаціям про фінансові події та досягнення у сфері діяльності та впливу міжнародної фінансової індустрії в регіоні EMEA (Європи, Близького Сходу та Африки). Ключові персоналії, які впливають на перебіг подій у світі фінансів, регулярно публікуються у виданні, створюючи платформу для своєї аудиторії з метою досягнення повнішого і глибшого розуміння діяльності колег та галузевих новин. Журнал орієнтований на керівників вищого рангу: головних виконавчих директорів, головних фінансових директорів та головних інвестиційних директорів компаній.
EMEA Finance Limited займається випуском журналу преміального класу, проведенням профільних конференцій та веденням веб-сайту. Всебічні інформаційні послуги надаються службою регулярної розсилки новин електронною поштою, підрозділом emeafinance eNews, а також під час конференцій, що відбуваються в регіоні EMEA.
Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.
Загалом майже 50 тис. працівників банку обслуговують 16,6 млн клієнтів у понад 2,4 тис. відділень, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.
Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. Умежах банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.
Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, ingrid.krenn-ditz@rbinternational.com) або Крістофа Данца (Christof Danz, +43-1-71 707-1930, christof.danz@rbinternational.com)
http://www.rbinternational.com
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас