UKRSIBBANK прямує шляхом діджитал трансформації та розвиває інноваційні підходи до пошуку Фінтех-рішень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK прямує шляхом діджитал трансформації та розвиває інноваційні підходи до пошуку Фінтех-рішень

Особисті фінанси
52
Девізом «Accelerate Your Future» розпочалася найбільша у цьому році міжнародна IT-конференція за участі BNP Paribas Group — платинового партнера VivaTech. В результаті обміну досвідом учасники та гості з усіх куточків планети акцентували увагу на загальновідомому твердженні: таланти, знання, інтелект та інновації — ось, що лежить в основі всіх успішних країн і будь-якого прогресивного бізнесу.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group активно продовжує в Україні розвивати новітні технології у фінансовій сфері. Банк підтримує тенденцію відкритого діалогу з аудиторією однодумців і доводить твердження про цінність інноваційних підходів постійною присутністю на IT-конференціях у якості фінансового партнера, спонсора, учасника, спікера.
Зокрема, за півроку UKRSIBBANK підтримав наймаштабніший iForum, провів SCRUM захід, виступив спонсором SUP DAY FORUM 2018, найбільшої IT-конференції у Полтавській області — Insanebyte’18 у Кременчузі, підтримав конференцію HR PRO ART, RunIT 2018: Skills Marathon, It Rally 2018 Pegasus, IT Dnipro Conference.
В травні UKRSIBBANK підписав меморандум про співпрацю з IТ Dnipro Community — відкритою спільнотою технологічних компаній Дніпра, яка прагне поліпшити IT-сектор свого міста, а вже цього місяця з тернопільським IT-Кластером. Банк також підтримав учасників другого Форуму дитячих стартапів від бізнес-школи MiniBoss.
«Швидкість та стрімкість — основні ознаки інновацій у фінансовому секторі. Головні драйвери розвитку — поліпшення клієнтського досвіду і автоматичні алгоритми прийняття рішень, — розповідає Костянтин Лежнін, заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — Так чи інакше, фінансові послуги поступово перейдуть у нові digital-формати, відповідаючи мінливим запитам споживачів».
Саме пошуком талановитих ідей для оптимізації банківських процесів зумовлена поява корпоративного акселератору POPCORP в Україні за підтримки UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Стартапи з опрацьованими рішеннями зможуть перевірити гіпотези на базі банку, отримають експертну і менторську підтримку від провідних фахівців фінансового сектору, навчаться орієнтуватися у корпоративній структурі і будувати успішні бізнес-відносини з великими клієнтами.
Зазначимо, що UKRSIBBANK BNP Paribas Group не вперше проводить подібні заходи. У минулому році ми запустили масштабний проект «Час відростити ріг» — всеукраїнську серію битв стартапів, організовану для українських IT і фінтехкомпаній. Цього разу, фокусуючись на потребах клієнтів, ми шукаємо не лише класичні fintech-стартапи, але і плануємо охопити всі напрямки діяльності та технологій банку як масштабної корпорації.
Окрім співпраці з новими інноваційними проектами UKRSIBBANK активно підтримує розвиток IT-галузі шляхом індивідуального підходу до представників цієї індустрії. На початок 2018 року частка IT-компаній, що обслуговуються в UKRSIBBANK склала майже 30%, крім того більш ніж 500 клієнтів IT-сфери обслуговуються у нашому банку. Оскільки таких клієнтів стає все більше, ми створюємо умови для підвищення лояльності клієнтів цього сегменту і реалізовуємо позитивні умови для їх обслуговування. У багатьох українських містах відкриті спеціалізовані IT відділення, де можна отримати кваліфіковану вузько направлену підтримку.
«UKRSIBBANK прагне зробити фінансове життя наших клієнтів успішним, безпечним і простим. Але крім цього, ми прагнемо створити плідну атмосферу — місце, де люди можуть об’єднати свої зусилля для реалізації прибуткового бізнесу, відкриваючи для себе нові можливості банківського світу. Ми охоче підтримуємо наших клієнтів з IT індустрії і постійно шукаємо інноваційні шляхи для розвитку їх бізнесу», — продовжив Костянтин Лежнін.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас