"Київводоканал" почав перекривати каналізацію боржникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київводоканал" почав перекривати каналізацію боржникам

Особисті фінанси
1971
“Київводоканал” отримав дозвіл на індивідуальне відключення боржників у столиці від каналізації. Першими на собі відключення зазнали мешканці багатоповерхових житлових будинків на Троєщині.
Про це повідомляє прес-служба “Київводоканалу”.
За допомогою пристрою Chop-2008 від можливості використовувати каналізаційний стік відключили жителів вулиць Градинської і Бальзака.
Процедура виглядає приблизно таким чином. З горища будинку в квартиру боржника опускають спеціальну заслінку. Вона блокує каналізаційний колектор квартири. При цьому все, що відбувається всередині труби, оператор бачить на моніторі через спеціальну камеру. Спеціаліст вибирає потрібний поверх, знаходить квартиру і наглухо перекриває вихід стічних вод. Одне з таких відключень записали на відео.
Житель багатоповерхівки, якому перекрили каналізацію, заборгував перед “Київводоканалом” понад 4 тисячі гривень. Повідомлення про відключення від каналізації було залишено на дверях його квартири.
Для розблокування каналізації потрібно погасити борг перед “Київводоканалом”, а також оплатити послугу підключення до каналізації. Орієнтовна вартість такої послуги – 2 тисячі гривень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас