Швейцарська криптокомпанія придбала ліцензію на поширення криптоактивів інвесторам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарська криптокомпанія придбала ліцензію на поширення криптоактивів інвесторам

Фінтех і Картки
189
Crypto Fund AG, дочірня компанія Swiss Crypto Finance Group (CFG), розташована в місті Цуг, отримала ліцензію на поширення схем колективних інвестиційних механізмів кваліфікованим інвесторам.
Згідно з оголошенням CFG, це перший випадок, коли криптобізнес отримує такий дозвіл з боку швейцарської влади. Даний факт підтвердив Швейцарський орган з нагляду за фінансовим ринком (FINMA).
Згідно з іншим поясненням у звіті, дозвіл не означає, що компанії дозволено працювати в якості розпорядника криптоактивами.
Проте, придбана ліцензія є навмисним кроком, як запевняє генеральний директор компанії Яна Бржезека: «Отримання ліцензії FINMA – це великий крок у правильному напрямку, він зробить нас сполучною ланкою для криптоактивів».
Crypto Fund AG також прагне отримати інший дозвіл від фінансових регуляторів Швейцарії. Він дасть можливість створити пасивний інвестиційний механізм, що відстежує базові індекси 10 найбільш ліквідних криптовалютних активів і цифрових токенів на ринку. Індекс розраховується і підтримується швейцарською біржею SIX.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас