За півроку в справі Насірова зачитали тільки третину обвинувального акта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За півроку в справі Насірова зачитали тільки третину обвинувального акта

Казна та Політика
160
Суд продовжив до серпня обов’язки, покладені на екс-главу Державної фіскальної служби, і знову не встиг продовжити читання обвинувального акта.
Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура в Facebook.
“У зв’язку з тривалим розглядом клопотання про продовження процесуальних обов’язків прокурор САП знову не зміг зачитати жодної сторінки обвинувального акта”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що на даний момент, за 6 місяців слухань, прочитано 245 з 774 сторінок обвинувального акта, тобто менше третини.
“Дві години ми борсалися по тиз обов’язках і не прочитали жодної сторінки акта… І справу відклали на 2 місяці. Таким чином наступне засідання 13 серпня ми почнемо знову з продовження обов’язків, розгляд яких займе ті ж 2 години, і знову відкладуть, не прочитавши жодної сторінки”, – сказав в коментарі “Українській правді” керівник САП Назар Холодницький.
Водночас, суд не дозволив Насірову виїхати за кордон на лікування, як просив захист.
“Суд, прийнявши до уваги аргументи прокурорів САП, відмовив у задоволенні клопотання”, – зазначають у відомстві.

Довідка Finance.ua

  • 16 травня Насірову продовжили зобов’язання носити електронний браслет, не виходити з Києва, здати закордонні паспорти, прибувати за викликом до слідчого, судді чи прокурора і повідомляти про зміну місця проживання.
  • Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас