Рада Нацбанку затвердила кандидатури заступників голови НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада Нацбанку затвердила кандидатури заступників голови НБУ

Казна та Політика
235
Рада Національного банку за поданням голови Національного банку України Якова Смолія затвердила на позачерговому засіданні Ради першим заступником голови НБУ Катерину Рожкову та заступником голови Сергія Холода.
Про це повідомив Богдан Данилишин на своїй сторінці в facebook.
Голова НБУ Яків Смолій зазначив: «Я ціню професійність та незалежність Катерини Рожкової. За роки роботи в Національному банку вона зарекомендувала себе висококваліфікованим топ-менеджером, яка бере на себе відповідальність, у тому числі у проектах державної важливості, є лідером і бездоганним авторитетом для колег і ринку та має визнання міжнародних партнерів. Вона успішно завершила очищення банківської системи і забезпечила реалізацію низки стратегічних проектів. Це створило надійний фундамент для перезавантаження банківського сектору та посилення його ролі в підтримці економічного зростання та фінансової стабільності».
Кандидатуру Сергія Холода у результаті публічного та прозорого відбору обрала конкурсна комісія у складі Правління Національного банку України. Він успішно пройшов спеціальну перевірку, а також, дотримуючись встановлених вимог та процедур, оприлюднив декларацію про доходи за 2017 рік.

Довідка Finance.ua

  • К. Рожкова, 1972 р. н., закінчила Київський національний економічний університет та Міжнародний інститут менеджменту.
  • У 1998-2005 роках працювала в банку “Аваль”, пройшовши шлях від економіста до директора фінансового департаменту, потім у 2006-2008 роках була заступником голови правління і на інших посадах в Ерсте Банку, в 2009 році півроку очолювала департамент безвиїзного банківського нагляду НБУ, а в 2010-2013 роках обіймала посаду заступника голови правління Фінбанку.
  • Сергій Холод Із 2002 по 2007 рік обіймав посаду начальника управління інформаційних технологій Райффайзенбанку Україна. Він є заступником голови правління ВТБ Банк (Україна), 99,97% якого належать Банку ВТБ (РФ).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас