ZTE хоче залучити кредити на $10,7 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE хоче залучити кредити на $10,7 млрд

Кредит&Депозит
195
Китайська телекомунікаційна компанія ZTE Corp. хоче залучити банківські кредити на $10,7 млрд для відновлення бізнесу після того, як США ввели семирічну заборону на закупівлю ZTE продукції американських технологічних компаній.
Інвестори спочатку схвалювали рішення ZTE: акції компанії подорожчали на 3,7% на торгах у Гонконгу вранці в четвер, але до кінця сесії перейшли до зниження (-0,4%).
Напередодні торги акціями ZTE відновилися після майже двомісячної перерви, і за одну сесію вона втратила рекордні 41% капіталізації в Гонконзі і 10% (максимальне денне падіння) в Шеньчжені.
Мажоритарний акціонер китайської компанії ZTE Holdings (30,34% акцій) назвав вісім нових кандидатів до ради директорів, яка налічує загалом 14 членів. П’ятеро з них представляють держкомпанії Китаю, які є акціонерами або інвесторами ZTE Holdings.
Ці кандидатури будуть винесені на голосування на річних зборах акціонерів ZTE 29 червня.
Акціонерам належить затвердити і рішення про заявку на кредитну лінію двох китайських банків: 30 млрд юанів ($4,69 млрд) від Bank of China і $6 млрд від China Development Bank.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас