Названо найпривабливішу країну для відкриття підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найпривабливішу країну для відкриття підприємств

Світ
1503
Китай на першому місці в рейтингу найбільш привабливих країн для розміщення виробництв завдяки ефективним ланцюжкам поставок та інфраструктурним мережам.
На другій позиції розташувалася Литва, що укладачі рейтингу (консалтингова компанія Cushman&Wakefield) пов’язують з найнижчою вартістю робочої сили в Центральній та Східній Європі. Малайзія за останній рік опустилася на третє місце, оскыльки перейшла з розряду маловитратних країн у групу з високою вартістю виробництва.
Всього в «Індекс виробничих країн 2018» увійшло 42 країни, місце в рейтингу визначалося за такими параметрами, як вартість запуску виробництв, потенційні ризики (включаючи політичні та економічні ризики, ринкові умови, трудові витрати) і створені умови в країні для ведення бізнесу.
Як раніше повідомлялося, депутати Всекитайських зборів народних представників (ВЗНП, вищого законодавчого органу країни) в ході голосування на п’ятому пленарному засіданні першої сесії ВЗНП 13-го скликання схвалили проект реформи державних органів. Реформа держорганів, на думку влади, необхідна для поліпшення структури уряду та ефективності його роботи, а також підвищення рівня відповідності держорганів реальним потребам населення країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас