"Юнекс Банк" підключився до сервісу Google Pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Юнекс Банк" підключився до сервісу Google Pay

Особисті фінанси
57
З радістю повідомляємо, що відтепер сервіс Google Pay доступний і для держателів карток Mastercard від «Юнекс Банк». Завдяки сервісу клієнт отримує можливість розраховуватися за покупки у лічені секунди, для цього достатньо просто піднести свій телефон до POS-терміналу, який підтримує технологію безконтактної оплати.
Для роботи з Google Pay смартфон має бути на базі ОС Android 5.0 або вище, а також підтримувати технологію NFC. Для проведення оплати необхідно активувати телефон або розблокувати екран смартфону за допомогою пароля, графічного ключа або відбитку пальця.
Користуватися додатком дуже просто:
завантажте сервіс Google Pay з Play Market;
додайте дані своїх банківських карток Mastercard від «Юнекс Банк»;
оплачуйте покупки за допомогою телефону: для оплати в магазині достатньо розблокувати смартфон і піднести його до терміналу, що приймає безконтактні платежі.
Google Pay для клієнтів «Юнекс Банк» працює з використанням глобальної платформи токенізації Mastercard (MDES). Вона допомагає перетворити підключені пристрої, наприклад, смартфон з NFC-чипом, на безпечний платіжний інструмент за допомогою присвоєння гаджету спеціального шифрованого ключа — токена.
«Завдяки партнерству «Юнекс Банк» та Mastercard наші клієнти постійно отримують нові можливості та привілеї. І ось у червні ми підключили сервіс миттєвих безконтактних оплат за допомогою смартфонів на базі ОС Android – Google Pay. Тепер нашим клієнтам, які скористуються новим сервісом, не потрібно носити з собою гаманець – адже сплатити за покупки та послуги вони можуть одним рухом за допомогою свого смартфону. Попереду ще багато планів та задумів, отож дякуємо нашому партнеру за плідну співпрацю та готуємося до впровадження нових сервісів та продуктів» – відзначила Голова Правління ПАТ «Юнекс Банк» Ганна Довгальська.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас