Альфа-Банк Україна - завжди у вашому Viber або Telegram — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна - завжди у вашому Viber або Telegram

Особисті фінанси
905
Ми хочемо, щоб дізнаватися про найважливіші новини, акції, оновлення від нашого банку вам було легко і зручно – тому пам’ятайте, що в вашому смартфоні завжди можна знайти спільноту Альфа-Банку Україна в Viber або Telegram!
Вибирайте зручний месенджер і знаходьте спільноту Альфа-Банку Україна, де на вас чекає корисний контент і цікаві акції. У спільноті Альфа-Банку Україна в Viber ви знайдете новини банку, акції та пропозиції, цікаві факти про банківські продукти і послуги. А в каналі в Telegram ми ділимося з нашими дорогими клієнтами цікавими ідеями для подарунків собі та своїм друзям, які можна купити, не випускаючи смартфон з рук і, звичайно, оплатити кращою кредитною карткою України – кредиткою «Максимум».
А ще в популярних месенджерах Viber, Telegram і Facebook Messenger ви можете знайти наш чат-бот Аллу, у якої можна дізнатися про стан рахунку, платіж по кредитній картці, курс валют та іншу інформацію. Для тих, кому простіше і зручніше написати повідомлення, ніж дзвонити – Алла просто знахідка!
Вступайте в спільноти Альфа-Банку Україна!
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас