Українці створили пристрій, який за хвилини охолодить напій до потрібної температури (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці створили пристрій, який за хвилини охолодить напій до потрібної температури (відео)

Технології&Авто
854
Українські розробники створили розумний ґаджет Chill&Cheers, який за кілька хвилин зможе охолодити будь-яку рідину з точністю до одного градуса.
Як зазначається, спочатку розробники планували зробити охолоджувач для вина. Але пізніше команда Chill&Cheers розширила сферу дії на будь-який напій: вода, вино, пиво, горілка, кола, віскі або джин.
Пристрій працює дуже просто – треба залити напій у контейнер та встановити необхідну температуру.
Даний девайс може синхронізуватись із смартфоном за допомогою мобільного додатку. Цей додаток може підказати користувачу оптимальну температуру, рекомендовану для подачі того чи іншого напою. Його можна використовувати на гаджетах з операційної системою Android та iOS.
«При розробці Chill&Cheers ми перш за все орієнтувалися на простоту і зручність використання. В результаті вам більше не потрібен мокрий і слизький лід або холодна вода при охолодженні напою, також не буде мокрих пляшок і крапель води на вашому одязі або меблях. Користуватися Chill&Cheers не складніше, ніж звичайним електричним чайником», – зазначив співзасновник Павло Гайдук.
Наразі Chill&Cheers відкрив кампанію зі збору коштів на міжнародній краудфандінговій платформі Indiegogo. Збір коштів триває.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас