Ще одна криптовалютна компанія збирається отримати банківську ліцензію в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одна криптовалютна компанія збирається отримати банківську ліцензію в США

Фондовий ринок
208
Цього разу йдеться про криптовалютну P2P платформу Circle, яка оголосила про намір отримати як федеральну банківську ліцензію в Управлінні з валютного контролю (OCC), так і ліцензію брокерського і торгового майданчика в Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC).
Роберт Бенч, головний виконавчий директор Circle, в одному з інвестиційних раундів якої брав участь Goldman Sachs, заявив Bloomberg, що отримання банківської ліцензії дозволить платформі скоротити кількість регуляторів, з яким необхідно працювати:
Повноцінно можна вести тільки одну бесіду. Складно вести одночасно 50 діалогів.
Bloomberg повідомляє, що Circle, швидше за все, зосередиться на отриманні ліцензії SEC, перш ніж почне активно діяти для отримання банківської ліцензії. Реєстрація в SEC дозволить платформі здійснювати операції з токенами, які вважаються цінними паперами.
Джеремі Аллаір, генеральний директор Circle, зазначив, що Circle вже проводить процедуру делістингу багатьох токенів зі своєї криптовалютної біржі Poloniex, які не отримали схвалення SEC. Більше того, Аллаір також заявив, що вони можуть прибрати з платформи ще більше токенів, якщо вважатимуть за необхідне: Ми приймаємо власні юридичні рішення, тому що ви не можете кожен раз дзвонити в SEC і питати: «А цей токен вважається цінним папером чи ні?» Тож цілком очікувано, що ми і далі будемо працювати в цьому напрямку, і з нашої точки зору, це цілком розумно.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас