Світовий банк планує інвестувати в транспортні інфраструктури в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк планує інвестувати в транспортні інфраструктури в Києві

Казна та Політика
259
Мер Києва Віталій Кличко і віце-президент Світового банку Сиріл Мюллер під час зустрічі у Вашингтоні обговорили питання подальшої співпраці Світового банку з українською столицею і реалізації проектів із розвитку транспортної інфраструктури, логістики роботи міського транспорту, технологій з енергозбереження.
“Ми вже маємо спільно реалізовані проекти і розраховуємо на подальшу співпрацю. Нам треба й надалі оновлювати і розвивати транспортну інфраструктуру столиці, втілювати нові проекти у сфері громадського транспорту, а також проекти державно-приватного партнерства”, – цитують заяву В.Кличка в повідомленні прес-служби мера Києва.
С.Мюллер зазначив, що Світовий банк має позитивний досвід співпраці з Києвом і налаштований на подальшу реалізацію інвестиційних програм.
“Сьогодні експерти банку готують рекомендації з логістики роботи міського транспорту, зокрема, руху автобусів. І через 3 місяці представлять свої напрацювання в Києві. Також Світовий банк зацікавлений в успішному втіленні проекту державно-приватного партнерства з будівництва сучасної лікарні в Києві. Його реалізацію столиця почне за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC)”, – заявив віце-президент Світового банку.
Водночас у Вашингтоні відбулися зустрічі В.Кличка з американськими політиками – главою відділу Державного департаменту США, що відповідає за відносини з Україною, Йорганом Ендрюсом, з конгресменами Девідом Прайсом і Пітером Роскамом, а також зустріч із експертами американського аналітичного центру Фонд Маршалла.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас