Допомагайте відкривати Сімейні Кімнати у лікарнях України разом з карткою Mastercard від Радабанк та McDonald’s — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Допомагайте відкривати Сімейні Кімнати у лікарнях України разом з карткою Mastercard від Радабанк та McDonald’s

Особисті фінанси
23
З 1 по 30 червня 2018 року розраховуйтеся своєю карткою Mastercard® від Радабанк у МакДональдз, і 2 грн з кожного замовлення буде спрямовано на відкриття Сімейних кімнат у Київському Охматдиті*.
Деталі: mastercard.ua та mcdonalds.ua
*Розраховуючись карткою Mastercard за будь-яке замовлення на будь-яку суму в закладах МакДональдз в Україні, 2 грн (без ПДВ) перераховуються на підтримку благодійної програми «Долонька Щастя». Перерахунок здійснюється одноразово ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд» після завершення акції на підставі звіту, що надається компанією Mastercard, про кількість здійснених транзакцій карткою Mastercard у період акції. Вартість замовлення розраховується відповідно до цін, встановлених у закладі. Акція діє з 1 по 30 червня 2018 року включно в усіх закладах МакДональдз на території Україні. Усі кошти, зібрані під час благодійної програми «Долонька Щастя», в тому числі від продажу сувенірів (за винятком собівартості та ПДВ), будуть передані благодійній організації Фундація Дім Рональда МакДональдаTM на статутну діяльність, зокрема на відкриття Сімейних Кімнат в Охматдиті (м. Київ).
Якщо у Вас досі немає картки Mastercard від Радабанк, її можна обрати та замовити тут – Платіжні картки.
Залишилися питання? Телефонуйте 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас