СГ "ТАС" виплатила в травні більше 23,7 млн грн за договорами автострахування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила в травні більше 23,7 млн грн за договорами автострахування

Особисті фінанси
18
Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за останній весняний місяць поточного року. Так, лише за полісами обов‘язкової «автоцивілки» в травні потерпілим було перераховано 15 602 995 грн страхових відшкодувань, відповідно, за договорами КАСКО було виплачено 8 139 316 грн.
Найбільша виплата компанії за місяць склала 1 107 000 грн. Саме цю суму було виплачено власникові автомобіля Infinity, викраденого в середмісті Києва. Авто було застраховано за договором ЄвроКАСКО 5 зірок.
Водночас за також викрадену в столиці Toyota Camry Страхова група «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 239 400 грн. Залишивши машину біля бізнес-центру, водій відлучився лише на 20 хвилин – й цього часу, як виявилось, вистачило зловмисникам, аби викрасти авто. Camry було застраховано за договором «Правильне КАСКО».
В свою чергу, за розбитий внаслідок ДТП автомобіль BMW 750Li Страхова група «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 530 000 грн. Аварія із застрахованим за договором КАСКО «Зелений коридор» авто сталася на Дніпропетровщині. Водій автомобіля не помітив на трасі досить глибоку яму та, вскочивши в неї, пробив колесо, після чого втратив контроль над машиною. BMW винесло на узбіччя й машина, зачепивши стовп, насамкінець врізалась в металевий відбійник.
За договором «Зелений коридор» було застраховано й кросовер Hyundai Tucson, власникові якого Страхова група «ТАС» виплатила в травні відшкодування в розмірі 183 460 грн. Авто було пошкоджено внаслідок зіткнення під час руху з іншим транспортним засобом. Аварія сталася в Києві.
Серед інших великих відшкодувань СГ «ТАС», здійснених протягом останнього весняного місяця, варто також відзначити виплату одній з банківських установ 383 800 грн за пошкоджений в результаті хуліганських дій невстановлених осіб банкомат. Інцидент стався на Одещині. Зловмисники серед білого дня, розбивши банкомат, встановлений на вулиці, поцупили з нього готівку. Пошуки злодіїв по гарячих слідах результатів не дали, втім, Страхова група «ТАС», де застраховане майно банку, прийняла рішення про визнання події страховою та в рамках своїх зобов‘язань оперативно здійснила виплату відшкодування в розмірі заподіяних клієнту збитків.
Нагадаємо, за підсумками січня – квітня СГ «ТАС» було залучено 424,32 млн грн страхових платежів, що на 34,4% перевищує суму надходжень страховика за відповідний період минулого року. Водночас обсяг виплат компанії за звітний період досяг позначки 153,92 млн грн – це на 29,7% більше суми відшкодувань, здійснених протягом аналогічного періоду минулого року.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас