ПУМБ випустив першу в Україні металокерамічну карту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ випустив першу в Україні металокерамічну карту

Особисті фінанси
75
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) випустив першу в Україні лімітовану серію VIP-карт. Ексклюзивна чорна карта від Mastercard виготовлена з металокераміки та має унікальний дизайн. На сьогодні ця карта є топовою в Україні з точки зору довговічності та вартості виробництва.
Карта випускається на базі преміального продукту World Elite Mastercard® з технологією безконтактної оплати.
«Цю карту неможливо замовити у відділенні – вона видається тільки для VIP-клієнтів, які обслуговуються в банку багато років поспіль. Це наш спосіб подякувати клієнтам за те, що протягом вже довгого часу вони вибрали наш банк своїм партнером для бізнесу і фінансовим консультантом для життя», – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.
Металокерамічні карти відрізняються від пластикових аналогів міцністю та довговічністю. У світі таких карт немає в масовому виробництві – вони виготовляються за індивідуальними замовленнями.
VIP-карти отримали 120 учасників клубу Persona. Карта випущена до діючого рахунку клієнта і зберігає умови і тарифи відповідно до договору за рахунком.
Клієнти ПУМБ, які отримали іменну металокерамічну карту, можуть скористатися рядом переваг від Mastercard: доступом в бізнес-зали аеропортів Києва, Будапешта, Бухареста, Відня, Праги, Москви, Тбілісі, Батумі, знижками на послуги готелів, фітнес-клубів і ресторанів, а також багатьма іншими перевагами.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас