Суд призупинив справу щодо повернення "Укртелекому" державі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд призупинив справу щодо повернення "Укртелекому" державі

Казна та Політика
454
Касаційний господарський суду 5 червня призупинив розгляд справи щодо повернення “Укртелекому” у власність держави. Дата продовження розгляду справи поки невідома.
Причиною призупинення розгляду справи стало клопотання ТОВ ЕСУ про відвід одного з членів суддівської колегії – судді Стратієнко.
ЕСУ вважає, що суддя Стратієнко не може брати участь у розгляді даної справи і підлягає відводу, оскільки, за наявною в Єдиному державному реєстрі судових рішень інформацією, існують рішення за результатами касаційного перегляду, які приймалися переважно на користь Фонду державного майна. Фонд державного майна в цій справі є позивачем і вказане беззаперечно викликає сумніви в об’єктивності і неупередженості судді Стратієнко щодо іншого боку справи, тобто стосовно позивача – ТОВ ЕСУ”, – заявила представник “ЕСУ” в суді.
Представник Фонду держмайна в суді виступила проти відводу судді і вказала, що таким чином в ЕСУ намагаються затягнути розгляд справи.
Колегія суддів Касаційного госпсуду прийняла рішення зупинити провадження у справі до вирішення заяви про відвід судді Стратієнко.
ФДМ заявляв, що в разі повернення телекомунікаційної компанії “Укртелеком” державі вона буде повторно виставлена ​​на продаж.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас