BNP Paribas - платиновий партнер міжнародної IT-конференції Vivatech — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BNP Paribas - платиновий партнер міжнародної IT-конференції Vivatech

Особисті фінанси
24
Цього року BNP Paribas у Парижі представить свої інноваційні рішення під двома гаслами — «Цифрова трансформація та новий досвід користувачів» та «Позитивний вплив». Група виступає платиновим партнером VivaTech — міжнародної IT-конференції, яку планують відвідати більш ніж 80 тисяч учасників. Подія об’єднає досвід лідерів світової економіки та інноваційні ідеї стартапів з усього світу.
З 24 по 26 травня BNP Paribas Group вітатиме учасників VivaTech у відкритій екологічній лабораторії площею у 550 квадратних метрів, присвяченій темі «Позитивний банкінг». Впродовж трьох днів лабораторія буде поділена на п’ять основних напрямів для презентації останніх інноваційних проектів та ініціатив. Близько тридцяти проектів розкриватимуть основні теми:
мобільний банкінг (Hello bank);
новий клієнтський досвід (Personetics, Mimesys Holoportation, LyfPay та інші);
штучний інтелект (Nickel, Gambit, DreamQuark);
блокчейн (My collat, Planet Funds та інші).
За участі BNP Paribas Group та генерального директора Viva Technology буде проводитись дискусійна панель на тему: «Як наше цифрове перетворення дозволить нам переосмислити досвід користувачів, зокрема, у співпраці з FinTechs?». Також Група розмістить понад 10 стартапів, з якими співпрацює на перспективу сталого розвитку суспільства навколо таких питань, як джерела альтернативної енергії, соціальне підприємництво, освіта тощо.
«Для BNP Paribas Group бути банком майбутнього у мінливому світі технологій означає прогнозувати зміни, які впливають на наших клієнтів. Ми прагнемо використовувати цю зміну як можливість запропонувати найкращі рішення, щоб вдосконалити банківський досвід і зробити його швидшим, простішим і більш адаптованим до конкретних потреб кожного клієнта», — зауважила начальник Служби бренду і комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group Яніна Ольховська.
У останній день лабораторія BNP Paribas також проведе конференцію на тему «Africa Tech» за участі багатьох різних стартапів. Найбільшу увагу обіцяє привернути дискусія «Girl Power та жіноче підприємництво», яка відбудеться на головній сцені VivaTech. Серед учасників події, що надихатимуть жінок, буде присутня Марі-Клер Капобіано, Глава французького роздрібного бізнесу в BNP Paribas.
VivaTech: accelerate your future!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас