Китайці тепер можуть подавати на розлучення через месенджер WeChat — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці тепер можуть подавати на розлучення через месенджер WeChat

Світ
202
Жителі Китаю тепер можуть подавати заяви на розлучення через WeChat — найпопулярніший месенджер в країні. Функція стала доступна близько двох тижнів тому в провінції Гуандун, в якій розташовані такі великі міста, як Гуанчжоу і Шеньчжень.
Нова можливість дозволяє парам, які більше не хочуть бути разом, записуватися на прийом до місцевого відділу розірвання шлюбу. Одним з перших функцію виявив Метью Бреннан (Matthew Brennan), експерт з WeChat, що живе в Китаї. Він назвав її «досить типовою» для месенджера.
Щоб скористатися функцією, потрібно зайти на екран зберігання документів і перегорнути вниз. В категорії «Шлюб» знаходиться кнопка «Записатися на прийом для реєстрації розлучення». Додаток перенаправляє на сторінку, на якій необхідно вказати, чи живете ви в Китаї або десь ще. Після цього залишиться ввести імена, адреси та інші дані тих, хто подає на розлучення.
«Також дуже типово, що платіж теж можна провести безпосередньо через WeChat, — додав Бреннан, — але без проходження процесу не ясно, чи доступна така можливість зараз».
Можливість подавати на розлучення — лише одна з безлічі нових функцій сервісу. Жителі провінції можуть, наприклад, зберігати цифрові копії водійських посвідчень і паспортів, а також управляти податковими документами. Tencent, розробник WeChat, з часом планує запустити ці функції по всьому Китаю.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас