Uber додала кнопку екстреного виклику в нову версію програми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber додала кнопку екстреного виклику в нову версію програми

Світ
219
Сервіс замовлення таксі Uber додав у свій мобільний додаток кнопку сигналу тривоги.
Поки нова функція доступна на всій території США.
Раніше вона тестувалася в Індії.
Завдяки цій кнопці у пасажирів з’явилася можливість зателефонувати в службу порятунку через додаток. Для цього потрібно зайти в розділ “Центр безпеки”, провести по значку пальцем вгору, а потім натиснути кнопку “Служба 911”. Щоб уникнути випадкових дзвінків, додаток попросить повторити дію, а потім зв’яже з диспетчером екстреної служби.
Крім того, у додатку з’явиться функція визначення місця розташування для автоматичної відправки цих даних в службу порятунку. Функція тестується в декількох містах США.
Нововведення орієнтовані в першу чергу на пасажирів, але найближчим часом буде додана аналогічна кнопка та для водіїв.
“Врешті-решт, пасажири теж можуть поводитися агресивно. Високий рівень кримінальної активності часто пов’язаний з тим, що люди думають, що вони знаходяться поза полем зору. Ми просто “включили світло”. Зрозуміло, ми інформуємо користувачів про всі нововведення”, – зазначив директор з управління продуктом Uber Сачін Кансал.
Нагадаємо, Uber планує приховати місця посадки і висадки пасажирів у новій версії програми. Як розповіли в компанії, ця зміна дозволить підвищити конфіденційність даних і безпеку клієнтів.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас