KACKO4U – перше в Україні мобільне КАСКО з похвилинною тарифікацією від страхової компанії "Аска" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

KACKO4U – перше в Україні мобільне КАСКО з похвилинною тарифікацією від страхової компанії "Аска"

Особисті фінанси
735
З 30 травня на український ринок страхових послуг виходить інноваційний продукт – мобільне КАСКО, яке не має аналогів в нашій країні.
Страхова компанія «Аска» та швейцарська компанія kasko2go, розробник мобільного додатку, поєднали всі переваги страхового продукту повного КАСКО та мобільні інновації, завдяки чому з’явився проект KACKO4U.
Відтепер, всі власники авто мають можливість приєднатись до європейського досвіду в розумному страхуванні та відчути на собі переваги новітніх технологій, які в позитивному сенсі вплинуть, в першу чергу, на гаманець автовласника.
Завдяки смарт-технологіям мобільний додаток KACKO4U надає можливість отримати найбажаніший продукт для будь-якого автовласника – повне КАСКО, зі знижкою до 70% від вартості звичайного страхового продукту.
Нарешті, оформити повне КАСКО та отримати виплату можна «не виходячи з авто», – заявляє керівник проекту KACKO4U страхової компанії «Аска» Костянтин Джеріх.
Дійсно, оформити договір страхування, заявити про страховий випадок та відправити документи можна онлайн, за допомогою мобільного додатку КАСКО4U.
А для того, щоб відчути всі переваги мобільного страхування, розробники пропонують необмежений режим безкоштовного тестування, так званий тест-драйв, якого не було в жодному страховому продукті для автовласників.
Основні переваги «розумного» страхування КАСКО4U це:
- страхування авто від шкоди на стоянці, як базова умова оформлення договору страхування
- похвилинна тарифікація страхування авто під час руху, наприклад в заторах тариф знижується на 50%, а страхування можливе на запит автовласника
- страхування від викрадення — це окрема опція, яка може бути активована за бажанням автовласника
- інтелектуальна система, яка аналізує керування та визначає персональну знижку на страховку під час руху
- онлайн оформлення договору страхування та заява про страховий випадок і відправка необхідних документів через додаток
- безкоштовний тест-драйв
Наразі, проект стартував для смартфонів на базі операційної системи Android, але розробник мобільного додатку гарантує, що найближчим часом протестувати розумне КАСКО зможуть і власники iРhone.
Завітайте до нашої сторінки про КАСКО4U за більш детальною інформацією, та завантажте додаток з Google Play і переконайтесь, що КАСКО4U — це просто та вигідно!
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас