“Глобус” і ДІУ запустили нову програму кредитування купівлі житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Глобус” і ДІУ запустили нову програму кредитування купівлі житла

Особисті фінанси
53
Банк і Державна іпотечна установа пропонують унікальний продукт
У Банку “Глобус” запрацювала Програма цільового роздрібного кредитування “Житло в кредит” (вторинний ринок) для фізичних осіб у рамках співпраці з Державною іпотечною установою.
Особливість цієї програми — кредитування готової нерухомості з оформленим правом власності (на вторинному ринку) через механізм фінансового лізингу.
Валюта кредиту — гривня, відсоткова ставка – від 15,9% річних, термін кредитування – до 20 років, власний внесок Клієнта — від 25%.
Максимальна сума кредиту — 1 600 000 гривень.
Нова програма — результат об’єднання зусиль державного та приватного секторів для більш активного й ефективного розвитку іпотечного кредитування в Україні. У березні Голова Правління Банку “Глобус” Сергій Мамедов і Голова Правління Державної іпотечної установи (ДІУ) Андрій Камуз підписали Меморандум про партнерство та співпрацю.
Державна іпотечна установа (ДІУ) – установа, заснована державою в особі Кабінету міністрів України 2004 року з метою рефінансування іпотечних кредитів банків за рахунок коштів, залучених від розміщення облігацій. Іпотека від ДІУ — дієвий інструмент повернення покупців на ринок купівлі житла та будівництва.
Скористайтеся можливістю придбати собі житло. Деталі тут
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас