Справа Насірова: зачитування обвинувального акта може тривати до 2 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справа Насірова: зачитування обвинувального акта може тривати до 2 років

Казна та Політика
583
Прокурор у справі Романа Насірова Роман Симків заявив, що зачитування обвинувального акта може зайняти і менше 2 років. Про це він повідомив в коментарі РБК-Україна. Зокрема, за його словами, вже зачитано третину обвинувального акта.
“Це не обов’язково триватиме 2 роки, може й менше. Зараз ми вже зачитали одну третю цього обвинувального акту”, – розповів він. За його словами, “справа за терміном давності в межах допустимого”.
“Він нікуди не поїде, тому що на ньому браслет і у нього немає закордонного паспорта”, – додав прокурор. Так, сьогодні, 30 травня, у Шевченківському районному суді Києва продовжили засідання за обвинуваченням Романа Насірова, а також продовжили зачитувати обвинувальний акт. Нагадаємо, Шевченківський районний суд міста Києва під час засідання 16 травня 2018 року ухвалив рішення повернути екс-голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову паспорт громадянина України.
Так, суд задовольнив клопотання прокурорів САП і продовжив процесуальні зобов’язання в повному обсязі на 2 місяці. Водночас, за клопотанням сторони захисту, яке було обґрунтовано необхідністю обвинуваченого влаштуватися на роботу, суд постановив повернути паспорт.

Довідка Finance.ua

  • Голова САП Назар Холодницький заявляв, що зачитування обвинувального акта Насірову може зайняти близько 2 років, зазначивши, що сторона захисту скористалася своїм правом на це.
  • 7 грудня 2017 прокурори САП почали зачитувати повний текст обвинувального акта у відношенні Насірова, який складається з 774 сторінок.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас