Райффайзен Банк Аваль узяв участь у круглому столі щодо співпраці України та Австрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль узяв участь у круглому столі щодо співпраці України та Австрії

Особисті фінанси
28
Київ. 24 травня. — Директор департаменту обслуговування мультинаціональних компаній та торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль Андреас Кеттлгрубер спільно з Надзвичайним і Повноважним Послом Австрії в Україні Герміне Поппеллер та представниками Міністерства аграрної політики і бізнесу взяли участь у круглому столі, що відбувся 24 травня за ініціативи журналу LANDLORD.
Під час зустрічі обговорювалися позитивні зміни в українській аграрній галузі, перспективи австрійських компаній на українському ринку, існуючі програми фінансування та партнерські можливості від Райффайзен Банку Аваль.
«Ми спостерігаємо тенденцію збільшення експортно-імпортних операцій серед наших клієнтів і, звісно, радіємо, коли австрійські компанії розглядають український ринок для вагомих інвестицій. Як банк, ми завжди відкриті для партнерства і співпраці, надаючи якісні послуги як для щоденних потреб бізнесу, так і пропонуючи різноманітні програми фінансування для підтримки та розвитку клієнтів», — зазначив Андреас Кеттлгрубер.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас