Проблем з електроенергією на Луганщині не буде - рішення Кабміну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблем з електроенергією на Луганщині не буде - рішення Кабміну

Фондовий ринок
223
Уряд вирішив принципове питання для будівництва електропідстанції у Кремінній на Луганщині – надав дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянок для будівництва підстанції.
Про це інформує прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.
“На засіданні Кабінету Міністрів України прийнято розпорядження стосовно надання дозволу державному підприємству «Національна енергетична компанія «Укренерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною загальною площею 18,9191 гектарів. … Передбачено, що земельні ділянки будуть надані зазначеному підприємству в постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування об’єкта передачі електричної енергії – підстанції 500 кВ «Кремінська» із заходами повітряних ліній 500 кВ Донбаська – Донська та 220 кВ Кремінська – Ювілейна», – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що згадані ділянки вилучаються із постійного користування державного підприємства «Кремінське лісомисливське господарство».
«Реалізація проекту дозволить з’єднати область з об’єднаною енергетичною системою України, забезпечивши надійне постачання електричної енергії на Луганщину. Питання є стратегічним, а його вирішення допоможе налагодити роботу великих промислових підприємств регіону та залучити додаткові інвестиції на територію області», – наголосив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, коментуючи рішення уряду.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас